DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Ragbi škola i vrtić spremaju se na Kupres!

j

RK Nada za polaznike Nadine ragbi škole i vrtića, organizira jednodnevni izlet na Kupres. Izlet je planiran za 7.02.2015.

 

 

 

 

 

Dragi roditelji, u subotu 7.2.2015. s polaskom u 7:15 h sa autobusne stanice na sjevernom dijelu igrališta(preko puta „starog rodilišta“) planiran je odlazak na jednodnevni izlet na Kupres. Prehrana je „iz torbe“ ili u restoranu na skijalištu o vlastitom trošku. Povratak u Split je planiran oko 18:00 h. Sa sobom ponijeti hranu, odjeću i obuću za snijeg te rezervnu presvlaku. Za djecu rođenu od 2007. i mlađe, Nadaline te za pojedinu djecu (trener će ih obavijestiti) obavezna je pratnja roditelja. Do četvrtka  29.1.2015. trebate izvršiti prijavu za izlet svom treneru s potpisanim papirom koji ste dobili na treningu te uplatiti kotizaciju. U slučaju lošeg vremena izlet se odgađa, a sve informacije o tome pratite na www.nada-rugby.hr

 

NAPOMENA: Za putovanje je potrebno imati važeću putovnicu ili osobnu iskaznicu izdanu nakon 1. siječnja 2003. godine (provjerite do kada vrijedi)!!!