DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Ragbijaši Grenoble-a posjetili Nadin ragbi kamp

j

Ragbijaši francuskog FC Grenoble rugby jučer su posjetili i iznenadili Nadine mališane na ljetnom ragbi kampu.

 

 

 

 

 

Nadin ljetni ragbi kamp svi će polaznici rado pamtiti ali predzadnji dan sigurno će im ostati u posebnom sjećanju. Ragbijaši francuskog "FC Grenoble rugby" jučer su posjetili Stari plac i odradili trening s polaznicima Nadinog ragbi kampa točnije s mališanima Nadine ragbi škole.

Klub FC GRenoble nastao je davne 1892 i danas se natječe u velikih TOP 14! Njihovi ragbijaši su trenutno na odmoru u Hrvatskoj i odlučili su posjetiti Stari plac te razveseliti male ragbijaše, što im je i uspjelo. Preko kontakta jednog od Nadinih prvotimaca Tomislava Burazina 15 elitnih ragbijaša jučer je popodne odradilo trening sa polaznicima Nadinog ljetnog kampa, dječacima podjeljenim u 2 uzrasne kategorije do 8 i do 12 godina. Nakon treninga koji je vodio jedan od igrača koji je i sam trener mlađih kategorija, ragbijaši Grenoblea i Nadini mališani pomješali su se u 4 ekipe i odigrali mini turnir. Rezultat tamo nije bio bitan jer su mali ragbijaši uživali u svakom trenu pažnje svojih starijih kolega od kojih su naučili podosta novih vježbica.

Predsjednik Nade, D. Starčević zahvalio se momcima na posjetu i pozvao ih da se dogodine vrate i zaigraju s Nadinim prvotimcima. 
Na kraju dana francuski divovi su male ragbijaše nagradili majicama i šalovima svoga kluba te se zajedno slikali za uspomenu. Fotografije uskoro!