DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Nadini najmlađi vratili su se s Topolina

j

Mali ragbijaši RK Nade i ove godine su posjetili Treviso i najveći ragbijaški turnir za mlađe uzraste na ovim prostorima - Trofeo Topolino.

 

 

 

 U ovogodišnjoj ekspediciji putovalo je 63 djece i 42 odraslih (trenera i pratitelja) malih ragbijaša Nade koji su nastupili u 4 uzrasne kategorije (do 8, do 10, do 12 i do 14 godina). Zajedno s njima nastupilo je i desetak mladih ragbijaša s Brača kojim je ovo bilo prvo takvo iskustvo.

Na put se krenulo u petak ujutro i od tada pa do samog povratka koji je bio u ranim jutarnjim satima u noći s nedjelje na ponedjeljak, u oba autobusa ali i u hotelu te na terenu osjećao se sportski duh, zabava, pozitiva, uživancija...sve to nije omela ni kiša koja je nažalost padala tokom cijele subote. Bez obzira na vrijeme, naši su najmlađi s guštom igrali ali i pratili utakmice svojih kolega iz Italije.

Na turniru je sudjelovalo više od 6000 djece u 5 kategorija. Rezultati po skupinama objavljeni su na stranicama Benetton Treviso ragbi kluba. Čestitke svima!

Ovo je svima bilo jedno veliko pozitivno iskustvo te se nadamo da će ih u budućnosti biti više, a možda jednog dana i mi budemo domaćini nečeg sličnog.

Hvala svima malim ragbijašima na trudu i zalaganju te njihovoj pratnji (roditeljima i navijačima) na pomoći. 

Slike i više - uskoro!!!