DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Još malo pa TOPOLINO

j

RK Nada i ove godine vodi svoje mlađe momčadi na Trofeo Topolino Treviso, Italija, najvećem ragbi turniru u ovom dijelu Europe gdje sudjeluje preko 7000 djece od 5 do 14 godina podijeljenih u 5 uzrasnih kategorija.

 

 

 

 

 

 

 

U ovogodišnjoj ekspediciji putuje 64 djece i 44 odraslih (trenera i pratitelja) malih ragbijaša Nade koji će nastupati u 4 uzrasne kategorije (do 8, do 10, do 12 i do 14 godina). 
Momčadi Nade do 10 i 12 godina su pojačali i par igrača RK Brač te na put ide i njihov trener Andrija Grubišić i presjednik kluba Emil Koljatić. 

Na put se kreće u petak 10.5. s polaskom u 8:30 dok je dolazak planiran u nedjelju kasno po noći. Vjerujemo da će se i ove godine naši članovi kluba nauživati ragbija u Italiji i da će im to iskustvo koje sakupe u budućnosti pomoći da se razviju u još bolje igrače i ljude.

U nastavku, pismo putnicima:

Dragi roditelji i mladi ragbijaši,

dan putovanja u Treviso na Trofej Topolino (www.benettonrugby.it )došao je vrlo blizu.
Polazak autobusa je u petak 10.5. u 8:30 sati koji će biti parkirani ispred Hrvatskog Narodnog kazališta Split. Okupljanje ispred kluba  započinje već u 8:15.
Na  put ne zaboravite ponijeti PUTOVNICU (i fotokopiju prve stranice), SUGLASNOST RODITELJA (ovjerena kod  bilježnika za one koje putuju bez roditelja), opremu za igru (kopačke, gumu za zube, donje rublje), odjeću  (više komada i kabanicu u slučaju kiše) i pribor za osobnu higijenu.

Plan puta:

Petak 10.5.
8:15 Okupljanje u klubu.
8:30 Ukrcavanje i polazak autobusa
Prehrana do večere je u vlastitom aranžmanu odnosno iz torbe. Strogo su zabranjeni čips, smoki, štapići i ostale slane grickalice. Umjesto gaziranih pića ponijeti običnu vodu ili čaj. Tko ima muku od putovanja po preporuci liječnika uzeti neki lijek protiv mučnine npr. Dramina.
13:00 U Rijeci-Vrata Jadrana OMV ,kratko stajanje. 
18:30 Dolazak u Hotel La Fenice e Siesta (Via dei Mille 83, 30016 Lido di Jesolo), smještaj i  večera u hotelu za sve.
22:00 Odlazak na spavanje

Subota 11.5.
Poslije doručka (u 6:45) odlazak  autobus s igračima do 14 godina u Sileu , a s igračima do 8,do 10 i do 12 godina u “La Ghirada” sports centre (Strada di Nascimben, 1/b - 31100 TREVISO).
Provjera momčadi i početak igranja. Ručak na terenu je osiguran za igrače i trenere.
U kasno popodnevnim satima po završetku utakmica povratak u hotel u Lido di Jesolo i večera za sve.
22:00 Odlazak na spavanje.

Nedjelja 12.5.
Poslije doručka odlazak  autobusa s igračima do 14 godina u Silea, a s igračima do 8,do 10 i do 12 godina u “La Ghirada” sports centre

. Utakmice i po završetku utakmica ručak na terenu za igrače.
Polazak za Split s kratkim stajanjem u Rijeci-
Vrata Jadrana OMV .
Oko 20 sati večera za sve u restoranu negdje na putu (vjerovatno Macola).
Dolazak u Split planiran je u kasnim noćnim satima (oko 24:00 sata).

Važno!!!
Ime prezime, datum rođenja i broj putovnice (ukoliko slučajno niste do sada predali trenerima)  poslati mi SMS-om  što hitnije. Potrebni podaci nam trebaju radi sastavljanja liste svih putnika  i ugovaranja putnog zdravstvenog osiguranja za igrače.
U utorak 7.5. na dan Sv.Dujma nema treninga.
Nakon treninga u četvrtak 9.5.u 19 sati prodavati će se majce RK Nada (35 kuna) za odrasle i djecu.

Na dobro Vam došla Sudamja!!!