DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Ragbi škola: Topolino

j

Dragi roditelji i mladi ragbijaši, dan putovanja u Treviso na Trofej Topolino (www.benettonrugby.it )došao je vrlo blizu. Polazak autobusa je u petak 6.5. u 8:30 sati koji će biti parkirani ispred Hrvatskog Narodnog kazališta Split. Okupljanje i ukrcavanje započinje već u 8:15.

 

 

Na put osim PUTOVNICE, opreme za igru (kopačke,donje rublje), odjeće (više komada i kabanice u slučaju kiše) i pribora za osobnu higijenu potrebno je ponijeti potpisanu i ovjerenu (javni bilježnik) izjavu kojom roditelji daju dopuštenje za putovanje(izjavu ćete dobiti na roditeljskom sastanku ili prije na treninzima).

 

Plan puta:

Petak 6.5.
8:15 Ukrcavanje u autobus. 8:30 Polazak autobusa (jedan autobus kupi ragbijaše u Sinju oko 9:00 kraj kipa alkara) Prehrana do večere je u vlastitom aranžmanu odnosno iz torbe. Strogo su zabranjeni čips, smoki, štapići i ostale slane grickalice. Umjesto gaziranih pića pijte običnu vodu ili negazirane sokove. 18:00 Dolazak u hotel,smještaj i večera u hotelu Continetal LIDO DI JESOLO - Piazza Trieste - Viale Venezia 3 - Tel 0421.380095 http://www.imperialpalace.it/default.asp Nastojati ćemo osigurati karte i odlazak na utakmicu Magners lige Benneton-Edinburg koja se igra u 20:00. Povratak u hotel u 22:30 i odlazak na spavanje.

 

Subota 7.5.
Poslije doručka odlazak autobus s igračima do 14 godina u Silea ili Casale, a s igračima do 8,do 10 i do 12 godina u “La Ghirada” sports centre, Strada di Nascimben, 1/b - 31100 TREVISO. Provjera momčadi i početak igranja. Ručak na terenu je osiguran za igrače. U kasno popodnevnim satima po završetku utakmica povratak u hotel u Jesolo i večera za sve. Spavanje.

 

Nedjelja 8.5.
Poslije doručka odlazak autobusa s igračima do 14 godina u Silea ili Casale, a s igračima do 8,do 10 i do 12 godina u “La Ghirada” sports centre, Strada di Nascimben, 1/b - 31100 TREVISO. Utakmice i po završetku utakmica ručak na terenu za igrače. Polazak za Split. Oko 19 sati večera za sve u restoranu negdje na putu (vjerovatno Macola). Dolazak u Split (Sinj) u kasnim noćnim satima(oko 23 sata).

 

Sretan put i puno dobrih igara želi vam

 

Luka Bjelanović, prof. Sportski direktor
RK Nada e-mail: CLOAKING
mob.: +385 95 3329575