DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Bethany School u Splitu

Ocjene: / 1
LošNajbolji 

j

Ragbi klub Nada Split slijedećih nekoliko dana ugostit će ragbi momčad  vrlo cijenjene i priznate  britanske škole Bethany School iz Kenta.

 

 

 

 Bethany School je neovisna internatska i dnevna škola za dječake i djevojčice od 11-18 godina sa sjedištem u Goudhurstu, Kent,Velika Britanija. Kampus Bethany School prostire se na 60 hektara zemljišta, udaljenom nešto više od osamdeset kilometara od Londona. Školu je osnovao velečasni Joseph Kendon  1866. godine. Cilj škole je omogućiti svakom pojedinom učeniku da ostvari svoj potencijal u svakom području koje proučava, razvijajući se u onim predmetima u kojima su njihovi talenti najizraženiji i nose sa sobom istinsku ljubav prema učenju. Male veličine razreda su temeljne za uspjeh, omogućujući nastavnicima da ciljaju i razvijaju sposobnosti svakog pojedinca, nudeći im podršku i smjernice dok zajedno rade kroz široki i uravnoteženi kurikulum. Sve osoblje u školi razumije potrebe djece i najbolje metode osiguranja njihovog obrazovnog i osobnog razvoja. Učenicima je na raspolaganju širok spektar klubova i aktivnosti koji su uključeni u školski dan. Polaznicima  Betany School na raspolaganju je široka paleta sportskih aktivnosti.
Ragbi, nogomet i kriket spadaju u najpopularnije sportove za dječake. Pored navedenih  škola također ima vrlo razvijene i druge sportske sadržaje: netball, hokej, konjanišvo, streličarstvo, stolni tenis,  uključujući vrhunski fitnes apartman, te unutarnji bazen od 25 metara sa šest pruga.

Ragbijaška momčad Betany School  boravit će u Splitu od 18-24. listopada  a sa svojim vršnjacima iz Ragbi kluba Nada susret će se tri puta na Starom placu. Prvi susret  predviđen je  za subotu 19.10. u 16:30 sati. Ostala dva susreta predviđena su za  nedjelju 20.10.  u 15:30 ( turnir Ragbi 7) te utorak 22. listopada  u 16:30 sati  (Ragbi).