DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

11 Nadinih juniora u U18 reprezentaciji

Ocjene: / 3
LošNajbolji 

j

Juniorska ragbi reprezentacija proteklog je vikenda bila u Beogradu na mini pripremama za nadolazeće Europsko prvenstvo. Mladi hrvatski ragbijaši, među kojima i 11 juniora našeg kluba, upisali su sve tri pobjede i tako potvrdili da su spremni za EP u Andori.

 

 

 

 

 

 

Svoju prvu utakmicu naši reprezentativci odigrali su u petak protiv domaćina Srbije te ostvarili pobjedu 19:0, u subotu je uslijedio susret sa nešto slabijom Bosnom i Hercegovinom (45:0). Zadnjeg dana na redu je bila repriza utakmice sa Srbijom, ali ovoga puta uz još višu pobjedu; 40:0 za Hrvatsku. Titulu igrača turnira dobio je igrač Nade Ivan Josip Kordun pa mu ovim putem još jednom čestitamo.

Ovakav sistem turnira naše momke čeka i u Andori, pa će tako u 5 dana odigrati 5 utakmica, i to redom sa Andorom, Moldavijom, Mađarskom, Danskom i Srbijom.
Rezultate možete pratiti na stranicama RUGBY EUROPE

Od 25.3. momci će biti na završnim pripremama u Josipdolu pod budnim okom Izbornika Vlade Ursića i trenera Ivice Dinarine Šimića a na Uskrs putuju za Andoru. Sretan put i sretno na turniru! Naprijed Hrvatska!!!

Nadini juniori koji su izborili mjesto na finalnoj listi reprezentativaca za Andoru:

Duje Bavčević

Ivan Bibić

Josip Boko

Ivan Ćurković

Bruno Đurović

Maximilian Keen

Ivan Josip Kordun

Domagoj Plazibat

Vinko Rudić

Ante Šarić

Grgo Vuletić