DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

KUP DALMACIJE U16 i U18

Ocjene: / 5
LošNajbolji 

j

Ovog vikenda u KUPu DALMACIJE, poraz juniora i pobjeda kadeta

 

 

 

 

 Proteklog vikenda održane su završnice Kupa Dalmacije za juniore i kadete. U subotu u Sinju odigrana je utakmica juniora do 18 godina u kojoj je Nada izgubila protiv Sinja 47:0. Prvo poluvrijeme Nadini igrači su dobro igrali, bili više na polovici sinjana te iz kontri primili dva zgoditka. Još u tom dijelu utakmice iz igre su izašli ozljeđeni Ojdanić i Komar što se u drugom dijelu to itekako primjetilo. Nadini linijaši su puno slabije obarali pogotovo linijaše Sinja odnosno brzonogog Cvrlju koji je lako postizavao zgoditke(ukupno 5). Ovom utakmicom Nada se oprostila od daljneg natjecanja jer u finalu Kupa Hrvatske igra samo jedna momčad iz Dalmacije. Ovim putem čestitamo momčadi Sinja koja pojačana s igračima Makarske Rivijere (Lalić, Lovrić i Kovačić) i Šibenika (Bukić) ne bi trebala imati ozbiljnijih problema protiv Lokomotive u finalu Kupa Hrvatske.


SINJ-NADA 47:0 (14:0)

Za Sinj su igrali: BEŠLIĆ, POLJAK, LALIĆ,TOMAŠEVIĆ T.MILOŠ 5, PENIĆ, M.MILOŠ 5, FILIPOVIĆ-GRČIĆ, KOVAČIĆ,BUKIĆ 4, SMOLJO 2, LOVRIĆ, VUČKOVIĆ, D.CVRLJE 25, ČOVIĆ, TI. TRGOVAC, TEO TRGOVAC i DENI CVRLJE 6.Trener Ivica Dinarina-Šimić.

Za Nadu nastupili: PETRIĆ, GOTOVAC, ZORIĆ, TOMAŠ, ČARGO , OJDANIĆ, PERIĆ, JELAVIĆ-MITROVIĆ, VLAJČEVIĆ, MIZDRAK, AJDUKOVIĆ, JUKIĆ, BULJUBAŠIĆ, BULJAN , KOMAR, TASLAK, JELASKA , ANTIČEVIĆ i VRDOLJAK.Trener Luka Bjelanović.

U nedjelju na utakmici kadeta do 16 godina potpuno drugačija priča, Nadini igrači su bili puno bolji u otvorenoj igri i to u pogotovo drugom dijelu kada su se razigrali i postigli 5 od ukupno 6 zgoditaka. Posebno je bio raspoložen Plazibat koji postigao 2 zgoditka i imao pet uspješnih pretvaranja. Finale Kupa Hrvatske za kadete se igra već ovaj vikend u Zagrebu, ali u ovoj kategoriji nastupaju obje momčadi iz Dalmacije, i Nada i Sinj. Čestitamo kadetima Nade na pobjedi i želimo im sreću na finalnom turniru Kupa Hrvatske.

NADA-SINJ 40:0 (7:0)

Za kadete Nade su igrali: PETERA,ČIZMIĆ, ANTIČEVIĆ 5, BEŠLIĆ, ŠARIĆ, KUŠETA, ĐUROVIĆ, KEEN, VULETIĆ, PLAZIBAT 20, ŽUNIĆ, DODOJA 10, BAVČEVIĆ, POKLEPOVIĆ, KOMAR 5, BOKO, VRGOČ, UKIĆ, KORDUN, PRIJIĆ, GRABAR I ČURKOVIĆ.Trener Ante Olujić.

 

Za Sinj su igrali: PENIĆ, BRČIĆ, PAVIĆ, POLJAK, PUTNIK, RUNJE, M.MILOŠ, TI.TRGOVAC, PEŠO, D.CVRLJE, SAMARĐIĆ,TE. TRGOVAC, A.TOMAŠEVIĆ, MAIĆ, GRČIĆ, BARAĆ, ŠIMIĆ I POROBIJA. Trener Stipe Tomić.