DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Mlađi kadeti i juniori prvaci Hrvatske

Ocjene: / 0
LošNajbolji 

j

Prošle subote u Zagrebu i Sisku održane su završnice Prvenstva Hrvatske za mlađe kadete do 13 godina i za mlađe juniore do 17 godina.

 

U kategoriji mlađih kadeta nastupile su 3 momčadi jer je momčad Rudeša iz Zagreba u posljednji trenutak odustala. Na turniru su igrali domaća Lokomotiva, Sinj i Nada. Nada je obje utakmice pobijedila i to RK Sinj s 25-15 i RK Lokomotivu s 10-5 dok je Sinj pobijedio Lokomotivu s 25-15. S te dvije pobjede Nada je osvojila Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete.
Za Nadu do 13 godina igrali su:
Ukić, Prijić, Vrdoljak, Terzić, Plazibat, Vuletić, Dodoja, Komar, Tomičić, Kušeta, Krstulović,Rudić, Šarac, Bešlić, Marović i Radun. Trener Nikola Denić.


U13 Ekipa


U kategoriji mlađih juniora do 17 godina Nada je u polufinalu pobijedila momčad Zagreba s 53:0 dok je u drugom polufinalu Sinj bio bolji od domaćina Siska s 22:5. U borbi za 3,mjesto Zagreb je pobijedio Sisak s 24:0. U finalnoj utakmici Sinjani nisu imali velike šanse za pobjedu pošto ova supertalentirana generacija Nade igra brzo i kvaliteno poput seniorskih kolega. Rezultat na kraju je iznosio 36:0 za Splićane.
Za Nadu do 17 godina igrali su:
Čalušić, Rušćić, Perlain, Jurčević, Nikolac, Tomović, Treursić, Krešimir Čorić, Rosso, Lerotić, Žunić, Dujam Krstulović, Roko Krstulović, Kalajžić, Kušeta, Pivac, Vuletić i Keserović.
Trener Luka Bjelanović.


Čestitamo igračima i trenerima momčadima Nade na osvojenim titulama prvaka Hrvatske!