DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Juniori osvojili Kupove Hrvatske

Ocjene: / 0
LošNajbolji 

U nedjelju 9.5. u Splitu su se odigrala Finala Kupa Hrvatske za mlađe juniore i juniore. U utakmici mlađih juniora do 17 godina Nada je pobijedila zagreb rezultatom 82.0 i tako osvojila Kup Hrvatske. Mladići trenera Bjelanovića nisu imali težak posao i lako su svladali zagrepčane. Utakmicu je sudio Mario Dragičević iz Splita.


Za Nadu su igrali: Labetić, Rušćić 5, Perlain, Tomović, Treursić, Čalušić, Jurčević, K.Čorić 15, Rosso 9, Lerotić 11, Ivan Dragun 7, Roko Krstulović 10, Vlajčević 5, Žunić 5, Kušeta 10, Vukušić, Harapin, Nikolac, Puljiz, Dujam Krstulović 5, Hrga, Zoran Dragun.Trener Luka Bjelanović.

Zagreb je igrao u slijedećem sastavu: Jurišić, Kadić, Letinčić, Romčević, Ribić, Hasija, Fincir, Habalija, Osredečki, Milanović, Pišonić, Šlanković, Lapek, Mršo, Đurdić i Sladović. Trener Tomislav Gomuzak.

U utakmici juniora do 19 godina sastali su se isti protivnici, a rezultat je bio sličan odnosno Nada je pobijedila Zagreb s rezultatom 90:5.Utakmicu je sudio Marijo Jelavić iz Splita.

Nada je igrala u slijedećem sastavu: Ondini, Kalenjuk 5, Miljak, Vukušić 10, Koljatić, Bezić, Varkaš, Marčić 5, Plazibat, Budalić, Sinovčić 5, Popović 5, Ivančić 30, Paulinović, D.Čorić 5, Juginović 5, Ojdanić, Grabovac.Treneri Luka Bjelanović i Denis Puljiz.

Za Zagreb su nastupili:Juss, Bukovac, Galić, Ivankić, Boban, Pavlic, Akmačić, Mihaljević, Draganić, Belobrajdić, Belić, Jurić, Golubić, Ivić 5, Jurak, Stanojević.Trener Tomislav Gomuzak.

Prvih pet minuta utakmice je prošlo u ispitivanju snaga zatim je Nada odigrala iz donjeg skupa sa sredine do krila te loptu brzo prenila na drugu stranu i Kalenjuk postiže zgoditak.Ivančić promašuje pretvaranje. Zagreb brzo uzvraća te Ivić koristi grešku u dodavanju splićana napucava loptu nogom i pred prostorom zgoditka je kupi i polaže za izjednačenje 5:5.Draganić promašuje pretvaranje. Još 7 minuta je bilo potrebno juniorima Nade da poslože redove i postignu zgoditak preko Vukušića za prelazak u vodstvo od 10:5 koje Ivančić pretvaranjem povećava na 12:5. Nakon toga zgodici su redali kao na traci da bi konačan rezultat bio 90:5 za domaće.

Čestitke svim igračima i trenerima!