DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Fešta od ragbija održana u subotu 3.10.

j

U subotu 1.10. se igrao derbi Hrvatskom prvenstva Nada-Mladost. U predigri i nakon te utakmice odigrano je podosta utakmica svih generacija.


 

 

 

 

U predigri su odigrane utakmice kadeta i mlađih kadeta Mladosti i Nade. U utakmici kadeta do 16 godina uspješnija je bila momčad Nada s rezultatom 20:5 dok su mlađi kadeti Mladosti pobijedili aktualne prvake Nadu s rezultatom 20:5. U obje utakmice prikazano je dosta s obje strane pogotovo u igri kadeta Nade dok su mlađi kadeti Nade razočarali s svojim nastupom. Vjerujemo da je to bio samo loš dan i da će u budućnosti svoju igru popraviti iako im nedostaje utakmica u kojima bi vježbali stvarne natjecateljske situacije.
Nakon seniorske utakmice odigrane su utakmice ragbi škole Mladosti, Brača i Nade. Članovi Nadine ragbi škole i vrtića od 8 godina i mlađi su igrali trening utakmice između sebe. Bravo za sve!
Hvala svima koji su pomogli u organizaciji ovih utakmica!
Slijedeće nedjelje ovakav mini turnir (RK SINJ, RK NADA i RK BRAČ) će se igrati u Supetru u organizaciji RK Brač, polazak iz Splita je s trajektom u 9 sati, okupljanje u trajektnoj luci je u 8:30!