DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

NADA PRVAK U U18 i VICEPRVAK U U14

j

U nedjelju 24.5. su odigrana finala Prvenstva Hrvatske za juniore i mlađe kadeti u kojima su juniori Nade osvojili 1.mjesto, a mlađi kadeti 2.mjesto. Fotografije(H.Čizmić) s U18 finala vidite ovdje.

 

 

 

 

U Splitu je igrana finalna utakmice juniorskog PH-a u kojemu je Nada pobijedila Lokomotivu sa 61:10 (34:5) te zasluženo osvojila titulu prvaka Hrvatske za juniore(igrači rođeni 1997. i 1998.godine). Pehar za prvaka je kapetanu Nade Antoniu Bešliću predao delgat utakmice Ante Perišić koji je pohvalio igru obje momčadi.
Za Nadu su igrali: Petera, Čizmić, Boko, Šarić, Rinčić, Đurović, Bešlić, Keen 10, Vuletić 2, Plazibat 19, Boban, Generalić, Rudić 5, Komar 15, Bavčević 5, Antičević, Ukić, Vrdoljak, Bibić, Grubišić, dodoja, 5, Čurković. Nedostajali su još Kordun, Poklepović, Belas i ozljeđeni Samardžić kojemu želimo brz oporavak. Trener Luka Bjelanović
Lokomotiva: Mamić, Vrabac, Kovačić 5, Koren, M.Savić, Luketić, Bogutovac, Ban, Štritof, Božić, Fišić 5, Perica, Bikić, Ma.Savić, Abdalla i Crnjac. Trener Zdravko Mijić.

U Makarskoj se igrao završni turnir PH-a za mlađe kadete (igrači rođeni 2001. i 2002. godine) na kojemu je Nada igrala dvije utakmice. Prvu je pobijedila HARK Mladost s 50:0 dok su drugu utakmicu igrali s fizički jačim Makaranima koji su to materijalizirali te pobijedli Nadu s 35:0. Makarska Rivijera je također pobijedila Mladost s 40:10 i tako osvojila titulu prvaka Hrvatske za mlađe kadete.
Nada je nastupila u slijedećem sastavu: Galić, Rudić, Miletić, Starčević, D.Plazibat, Perišin, M.Plazibat, Ivica, I.Pečarević, Ivanda , Frlan, Amulić, Favorov, D.Pečarević, Mojsović, Januška.Voditelj Denis Puljiz.

Čestitke svima !