DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Završnica PH za kadete, Nada treća

U nedjelju 19.5. u Sinju održana je završnica Prvenstva Hrvatske za kadete do 16 godina. Nadina oslabljena momčad nije se baš iskazala borbenošću koja ju je dosad krasila pa su izgubili obje odigrane utakmice.

 

 

 

 

 

 

 

Protiv Zagreba Nada je imala do posljednjih minuta aktivni rezultat od 10:15 i napade u samoj blizini zgoditka Zagreba međutim olako gubi loptu koju uzima najbolji pojedinac završnice igrač Zagreba Vranešević i istrčava cijeli tren za konačnih 22:10. U utakmici protiv Sinja već demoralizirana momčad Nade nije imala puno šansi protiv fizički nadmoćnijih sinjana. U trećoj utakmici dana Zagreb odmoran ulazi u susret te na poluvremenu vodi s 3:0 da bi tek u drugom poluvremenu sinjani iskoristili svoju snagu te postižu dva zgoditka, ostvaruju pobjedu os 12:3 i tako osvajaju tako titulu Prvaka Hrvatske. Vjerujemo da će za kadete Nade jesenski dio sezone biti puno bolji kad se poprave uočene pogreške te pogotovo kad se na teren vrate igrači koji su nedostajali na ovoj završnici.

Za Nadu su igrali: Petera, Perišin, Kodžoman, Uzelac, Stanić, Jurić, Delo, Marasović, K.Hrgić, A.Hrgić, Arambašić, Šiklić, Novaković, Čikeš. Trener Krešo Čorić.

Ostvareni rezultati:
Nada-Zagreb 10:22
Nada-Sinj 0:31
Sinj-Zagreb 12:3

Konaćni poredak:

1.RK Sinj
2.RK Zagreb
3.RK Nada

Čestitke RK Sinj na osvojenoj tituli!