DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Mlađi uzrasti

Ragbi škola i kadeti putuju u Italiju

Svibanj je mjesec i velikih dječjih međunarodnih turnira. Ovaj vikend, najmlađi pripadnici Ragbi kluba Nada putuju u talijanski Codroipo.

 

 

 

 

 

 

Read more...
 

Nadini juniori prvaci Hrvatske

U nedjelju 26.5. u Splitu je igrana finalna utakmica završnice PH za juniore do 18. god. Mladi ragbijaši Nade nadigrali su vršnjake iz Zagreba te pobijedili rezultatom 31:21.

 

 

 

 

 

 

Read more...
 

Nadini mlađi kadeti prvaci Hrvatske u ragbiju 7

Jednako uspješni ovaj vikend bili su i Nadini kadeti do 14.godina. Na turniru u  Sinju na igralištu SC„Andrija Alčić i Ivica Poljak Sokol“ na Trnovači mladi ragbijaši Nade  su stigli do prvog mjesta u konkurenciji s momčadima Sinja, ZRS, Invictusa i Mak. Rivijere.

 

 

 

 

 

 

Read more...
 

Završnice PH za U18 i U14 (ragbi 7)

U nedjelju 26. svibnja u Splitu na Starom placu igrat će se završnica PH za juniore do 18. godina s početkom u 14:30 dok se u Sinju igra turnir PH za mlađe kadete u ragbiju 7 (početak u 12 sati).

 

 

 

 

 

 

 

Read more...
 

Završnica PH za kadete, Nada treća

U nedjelju 19.5. u Sinju održana je završnica Prvenstva Hrvatske za kadete do 16 godina. Nadina oslabljena momčad nije se baš iskazala borbenošću koja ju je dosad krasila pa su izgubili obje odigrane utakmice.

 

 

 

 

 

 

 

Read more...
 

Odigran 1.turnir PH za mlađe kadete, Nada prva

j

Na igralištu SC Savica u Zagrebu održan je prvi turnir Prvenstva Hrvatske za kadete do 14. godina. U dvodnevnom natjecanju najviše uspjeha imali su mladi ragbijaši Nade.

 

 

 


Read more...
 
<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeća > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL