DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Hrvatska – Bosna i Hercegovina

Ocjene: / 0
LošNajbolji 

j

Sutra u zagrebačkom Sigetu na stadionu NŠC Stjepan Spajić očekuje nas dug i uzbudljiv ragbijaški dan.

 

 

 

  

Kruna cijelog dana biti će susret između seniorskih reprezentacija Hrvatske i Bosne i Hercegovine u okviru EP Skupine 1 Jug.

Naša reprezentacija do kraja natjecanja u skupini treba odigrati još dva susreta. Sutra protiv BiH u Zagrebu te za sedam dana protiv Andore u Andori.
U jesenskom dijelu natjecanja Hrvatska jeodigrala dva susreta, 28.10. u Splitu je pobijedila Izrael a 4.11. 2017. te je poražena od Malte na gostovanju u Kordinu. Hrvatska trenutno zauzima 3 mjesto u skupini. Ukoliko pobijedimo u dva preostala susreta zauzećemo drugo mjesto u skupini 1 Jug.
Prvoplasirana Malta već je odigrala sva četiri susreta i sa 4 pobjedeje pobjednik skupine. Stručni stožer hrvatske reprezentacije unatoč neugodnog poraza u pripremnoj utakmici sa selekcijom Oxforda s optimizmom očekuje susret s reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

Naši prvi susjedi prošle godineo svajanjem prvog mjesta u Skupini 2 Jug postali su od jeseni članovi naše skupine. Dosad su odigrali tris usreta te upisali pobjedu protiv Andore te izgubili protiv Izraela i Malte. Kao i uvijek krasi ih fanatična borbenost i velika trka. Naša reprezentacija igra nešto čvršći, tehnički potkovaniji i discipliniraniji ragbi tako da ćemo sigurno gledati vrlo zanimljiv i uzbudljiv susret. Protiv izabrane momčadi Bosne i Hercegovine, Hrvatska će nastupiti u sastavu:
Ondini, Hasija, Biškić, Jelavić-Mitrović, Perić, Čorić, Miloš, Buljac, Newton, Lerotić, Grčić, Rudić, Burazin, Pavlović ,Plazibat, Brčić, Perlain, Stipić, A. Galić, Ž. Galić, Mau'u, Vlašić i Rosso.


Uoči seniorske utakmice u okviru juniorskog Europskog prvenstva U-18 Conference 1 tijekom istog dana očekuju nas tri finalne utakmice za poredak.
U 11:00 sati nastupit će reprezentacije Bugarske i Slovačke u borbi za 5 mjesto u skupini. Nakon njih na teren će reprezentacije Mađarske i Moldove u borbi za 3. mjesto.
Finalni susret između Hrvatske i Izraela igra se s početkom u 15:00 sati.

Europsko prvenstvo skupine 1 igra se u Zagrebu od prošle nedjelje 22.travnja.
Na natjecanju u Zagrebu sudjeluju U-18 momčadi Bugarske,Hrvatske, Izraela, Mađarske, Moldove i Slovačke.
Naša juniorska reprezentacija dosadašnja dva susreta odigrala je vrlo sigurno te upisala visoke pobjede protiv Moldove 46:0 u nedjelju 22.4. te 60:0 protiv Bugarske u srijedu 25. travnja.
Nadamo se da su se naši mladići dobro odmorili i da su svi zdravi i spremni zaodlučujući susret protiv Izraela za prvo mjesto.
Izborniku Ivanu Šuti za susret s Izraelom na raspolaganju suslijedeći igrači:
Šuklje, Ban, Perišin, Bulum, Jukić, Kolić, Vukovac, Munivrana, Kellet, Boljat, Knezović,Livaić, Vešligaj, Svaguša, Kostić, Abramušić, Prološčić, Kežić, Ivica, Marjančević, Ivanda, Fišić, Karapetrić,Malenica i Buljanović.

Za one koji neće biti u mogućnosti pratiti utakmice uživo na stadionu u Sigetu live stream će biti na www.rugbyeurope.tv.

Ostali rezultati prvenstva U-18:
22.4.2018.
Mađarska – Bugarska 57:0
Izrael – Slovačka 90:0

25.04.
Mađarska – Slovačka 31:15
Izrael – Moldova 31 -7

Detaljnije možete pronaći na linku.

 

Zagreb, 28. 04.2018.
Seniori: Hrvatska – Bosna i Hercegovina 18:30
U18:     Hrvatska - Izrael 15:00