DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

U subotu derbi selekcija Sjevera i Juga

Ocjene: / 1
LošNajbolji 

jNakon netom završenog Prvenstva Hrvatske ragbijaška sezona nastavlja se ciklusom utakmica  reprezentacije u  Europskog kupa nacija. U ovom proljetnom  ciklusu Hrvatska će 29. travnja ugostiti reprezentaciju Malte u Zagrebu, a sedam dana potom putuje na Cipar. U sklopu priprema za navedene utakmice, ove subote u Zagrebu se igra utakmica ragbi selekcija Sjevera i Juga. 

 

 

 

Igrači dviju hrvatskih  regija tako će dobiti još jednu priliku za predstavljanje trenutne forme i pred izbornikom Milanom Yelavichem pokazati svoje znanje i vještine te osigurati mjesto u izabranoj vrsti.
Utakmica je na rasporedu od 20:30 sati na stadionu Stjepan Spajić u Sigetu. Utakmice hrvatskog Sjevera i Juga već niz godina plijene pažnju aragbijaške javnosti u Hrvatskoj. U posljednjem susretu prošle jeseni slavila je selekcija Juga. Zasigurno  selekcija Sjevera u subotu će se na domaćem terenu htjeti iskupiti tako da nas očekuje zanimljiva i prema svim predviđanjima izjednačena utakmica. Zaslužiti  reprezentativni dres sigurno će biti ogroman motiv kod igrača obje selekcije. Kao uvertira u seniorski susret, u 15:30 sati svoj će derbi odigrati i kadetske  U16 selekcije istih regija