DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Hrvatska protiv Andore otvara Europski kup nacija

Ocjene: / 0
LošNajbolji 

j

Nakon spektakla u zagrebačkom Sigetu, gdje je hrvatska ragbi reprezentacija ugostila prijatelje sa Sveučilišta Oxford, ove subote u Splitu s početkom u 16 sati pred nama je i prva utakmica Europskog kupa nacija za sezonu 2016/2017, u kojoj ćemo na Starom placu ugostiti Andoru.


Uz Hrvatsku i Andoru, u našoj Konferenciji 1 Jug nalaze se još i Malta, Izrael i Cipar, a kako ovim natjecanjem počinju i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Japanu 2019., cilj je osvojiti prvo mjesto u skupini te osigurati prolazak u daljnje kvalifikacije.

Susret s Oxfordom bio je prava predstava za cijelu obitelj, a u istom tonu nastavlja se i u Splitu, gdje će se u sklopu utakmice održati još jedan dječji ragbi festival, na kojemu će prvo mlađe kategorije na poluvremenu izaći na teren najmlađi ragbijaši, a zatim će po završetku utakmice pred punim tribinama svoje ragbijaške vještine prikazati ragbi škole Brača, Makarske Rivijere, Sinja i Nade. U predigri utakmice s početkom u 10 sati sastaju se kadetske momčadi Makarske rivijere i Nade.
Cijena ulaznice je 20 kuna dok svi mlađi od 18 godina imaju besplatan ulaz, a ulaznice kupite na vrijeme na prodajnim mjestima Adriaticket-a ili na ulazu sat vremena prije same utakmice.

Ajmo Hrvatska!!!