DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

UTAKMICA GODINE: HRVATSKA-MALTA

Ocjene: / 3
LošNajbolji 

j

Hrvatska reprezentacija nakon pobjede protiv Izraela(26:21) u sklopu Europskog Kupa Nacija grupe 2A ovu subotu 14.11. igra protiv Malte, na igralištu RK Nada-Stari Plac s početkom u 14 sati.


 

 

 

 

Puni optimizma hrvatska reprezentacija na svom terenu dočekuje Maltu koja je uvijek opasan protivnik. Momčad izbornika Milana Yelavicha utakmicu u Izraelu nije odigrala najbolje, ali je ipak ostvarila veliku pobjedu tako se očekuje da će ovu utakmicu i razina igre biti bolja što je potrebno ukoliko se želi parirati brzim i jakim maltežanima. Pripreme reprezentacije počinju već u srijedu i do subote će se odraditi više treninga kako bi se reprezentacija još bolje uigrala.

Yelavich na širi spisak za ovu utakmicu uvrstio slijedeće igrače:Antonio Stojanovski , Toni Grle, Ilija Biškić, Denis Brečić, Vinko Udovičić, Ivan Šuta, Nik Jurišić , Krešimir Čorić, Luka Rosso, Luka Lerotić, Tomislav Burazin, Ivo Perić, Juraj Popović, Stipe Žigo, Luka Jureško, Željko Galić, Jason Newton, Dušan Hakaraia, Shane Vinac, Dylan Rowe, Marko Grčić, Ivan Miljak, Luka Perlain, Frane Marčić i Dario Jurčević.

Vjerujemo da će ovi momci dati sve od sebe i pred punim gledalištem u Splitu pokazati da znaju i mogu igrati ragbi na višoj razini.

AJMO HRVATSKA!