DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Europsko prvenstvo za žene i muškarce

j

Hrvatska muška i ženska ragbi 7 reprezentacija nastupa na Europskom prvenstvu ovog vikenda u Zagrebu. Ujedno je to i predkvalifikacijski turnir za Olimpijske igre.

 

 

 

 

 

 

 


20. i 21.6.2015. u Zagrebu će se održati Europsko prvenstvo ragbija 7 za žene i muškarce, divizija B. Prvenstvo je ujedno i kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre 2016. u Rio de Janeiru, a na njemu će nastupiti 12 muških i 12 ženskih reprezentacija. Utakmice traju dva puta po 7 minuta tako da će cijeli turnir biti jako dinamičan, a na dva terena stadiona Stjepan Spajić (Siget) odigrati će se gotovo 70 utakmica u samo dva dana. Pozivamo sve zainteresirane da dođu i podrže hrvatske ragbijašice i ragbijaše te uživo pogledaju čak 24 europske reprezentacije na jednom mjestu.

Na muškom turniru nastupaju: Hrvatska, Bugarska, Švicarska, Norveška, Slovenija, Slovačka, Grčka, Srbija, Bosna i Hercegovina, Malta, Austrija i Irska.

Na ženskom turniru nastupaju: Hrvatska, Danska, Izrael, Latvija, Bugarska, Slovenija, Srbija, Malta, Austrija, Luksemburg, Turska i Crna Gora.

 

Za sve koji neće moći biti u Zagrebu tu je i link za praćenje uživo: https://www.youtube.com/watch?v=zk1O7GvG0uQ&feature=youtu.be

 

SRETNO HRVATSKA!!!!!!!