DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Justin Tipuric u posjetu Nadi

j

Poznati velški reprezentativac hrvatskih korijena Justin Tipuric u ponedjeljak 7.8.je bio u posjet našem klubu.
Fotografije H.Čizmića ovdje.

 

 

 

 

 

Tipuric se prije 15-ak dana vratio s turneje Lionsa po Novom Zelandu gdje je odigrao 5 utakmica(nažalost ni jednu test protiv All Blacksa) u kojima je igrao ukupno 268 minuta, gdje je imao 58 obaranja i karakteristično za njega niti jedno propušteno obaranje. Za reprezentaciju Velsa je do sada odigrao 51 utakmicu, a vjerujemo da će do kraja karijere doći i blizu i magične brojke od 100 utakmica samo ukoliko ga zdravlje posluži. Nakon naporne turneje Lionsa Justin je odličio svoj obiteljski odmor provesti u okolici Splita. Naš Tonći Buzov koji je nedavno upoznao Tipurica na Novom Zelandu uputio ga je da posjeti Nadu, najtrofejni hrvatski klub. Justin je bio oduševljen Trofejnom salom "Mihovil Radja" te je pomno pogledavao sve a pogotovo 4 ovosezonska pehara. Predsjednik kluba Branimir Kovačić mu je uručio prigodne poklone dok je Justin klubu poklonio dresove Velsa(test protiv Australije) i Trebanosa,kluba iz kojeg je ponikao.
Kako su seniori Nade taj dan započeli pripreme za novu sezonu Justin ih je sve pozdravio i zaželio sve najbolje u narednoj sezonu. Trening koji su vodili treneri Mate Borozan i Ivan Rešetar je s zanimanjem gledao i među igračima je zamijetio par igrača s dobrim ragbi vještinama.
Vjerujemo da ovo nije posljednji susret Justina Tipurica s članovima Nade i da će u budućnosti Justin zasigurno pomoći hrvatskom ragbiju da podigne svoju vrijednost na europskom kontinentu,