DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

WOLRD RUGBY tečajevi za trenere

j

Za ovaj dio sezone planirano je održavanje tečajeva World Rugby za ragbi trenere koje će držati Luka Bjelanović(WR Edukator) i Vlado Ursić (WR Trainer)

 

 


 

Prvi na rasporedu je tečaj za trenere World Rugby Coaching Level 1 koji će se održati u subotu 23.2.(prvi dio) od 10:30 do 15:15 sati te u srijedu 27.2. (drugi dio) od 17:45 do 21:00 sati u Splitu, u prostorijama RK Nada.
Svi sudionici tečaja prije samog tečaja trebaju se upoznati sa sadržajem i položiti test WR Rugby Ready http://rugbyready.worldrugby.org/?language=en na stranicama http://passport.worldrugby.org/ , a to možete napraviti tako da se prijavite na stranicama s svojom e-mail adresom i lozinkom. Ukoliko prije niste koristili WR passport stranice tada se morate registirati https://passport.worldrugby.org/index.php?section=register . Za registraciju koristite svoje pravo ime bez slova č,ć,đ,ž,š umjesto njih koristite slova c,d,z,s  jer će te na to ime dobiti diplomu i to na svoj prijavljeni e-mail.
Za sami tečaj će vam biti potreban pisani ili na prijenosnom računalu(tabletu) materijal „Coaching Level 1“ kojeg će vam se poslati kada se prijavite na tečaj. Nažalost sve stranice i materijali su dostupni  samo na engleskom jeziku. Na tečaj dođite sa sportskom odjećom i obućom.

WR Strenght & conditioning Level 1 održati će se 2.3. s početkom u 10 sati (potrebno je riješiti on-line Rugby Ready i Strength & Conditioning Pre-Level 1).

Tečaj Coaching Level 2 prvi dio će se održati 23.3., drugi dio 30.3. s početcima u 11 sati i treći dio u srijedu 3.4. s početkom u 17:30 (svi tečajevi se održavaju u RK Nada). Trenerskom tečaju Level 2 mogu pristupiti samo oni koji posjeduju završeni trenerski Level 1.


Više informacija te prijave za ispit (do dva dana prije svakog seminara) vrše se na e-mail adresu: CLOAKING