DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Bogat ragbijaški vikend

jBogat i raznovrstan ragbijaški vikend je pred nama. 

 
Seniorska reprezentacija već je odletjela na Cipar gdje igraju posljednju utakmicu ciklusa 2016/2017. Hrvatska riješena rezultatskog imperativa želi sa pozitivnim skorom završiti natjecanje. Cipar traži slamku spasa jer im samo pobjeda protiv naše reprezentacije donosi ostanak u skupini. Pritisak će biti na njihovoj momčadi kao što je bio na našoj reprezentaciji u susretu s Maltom u Zagrebu. Vjerujemo da naša momčad bogatija za to iskustvo neće dozvoliti iznenađenje i da će s pobjedom okončati ovogodišnje natjecanje.

Svibanj u Europi donosi kraj natjecanja u Ragbiju XV te početak sezone u Ragbiju VII. Ova u svijetu popularna inačica ragbija nakon olimpijade u Riu stječe sve više poklonika. Sezonu Ragbija VII u Hrvatskoj otvaraju djevojke prvim turnirom u okviru PH koji će se u subotu 6. svibnja igrati u Zagrebu. Braniteljice naslova ragbijašice Nade s optimizmom putuju u Zagreb.
Splitske djevojke su marljivo trenirale i spremne su za nove izazove. Najveće konkurentkinje u borbi za naslov biti će im ragbijašice ŽRK Mladosti.
Višegodišnje sportsko rivalsvo biti će dodatni motiv za obje ekipe i sigurno mamac za ljubitelje ove dinamične igre u uvijek atraktivnoj izvedbi razigrane mladosti i ljepote.

U nedjelju 7. svibnja termini su za uvodne susrete na nivou regije Jug za kadete U-14 te juniore U-18. Mladi ragbijaši Nade u goste će ići vršnjacima iz Sinja.

Polaznici Ragbi škole, najmlađi članovi splitskog kluba ovaj petak putuju u Treviso na 39. izdanje međunarodnog turnira „Citta di Treviso„, Topolino 2017.

Ovaj petak na teren će i veterani splitskog kluba okupljeni u Ragbi'59 u sklopu veteranskog festivala Adria 2017.